Γενικός Εισαγγελέας: Η πρώτη τοποθέτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή - «Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια»

Γενικός Εισαγγελέας: Η πρώτη τοποθέτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή - «Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια»

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για την απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου για παύση του Γενικού Ελεγκτή, προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι, «Δεν επιθυμώ να προβώ σε οποιαδήποτε δήλωση για την ουσία της απόφασης. Θέλω απλά να κάνω δυο εκκλήσεις. Η μια να διαβαστεί η απόφαση του Δικαστηρίου πριν σχολιάζεται, και η δεύτερη και πιο σημαντική, να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό που θα έπρεπε και πρέπει να δείξουμε σε ένα από τα Ανώτατα Δικαστικά Ιδρύματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.Εκδόθηκε μια δικαστική απόφαση και απλά θέλω να τονίσω ότι είναι σημαντικό να στηρίξουμε τους θεσμούς, και να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στο Ανώτατο Δικαστικό Δικαστήριο. Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE