ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γενικός Εισαγγελέας: Η πρώτη τοποθέτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή - «Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια»

Γενικός Εισαγγελέας: Η πρώτη τοποθέτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή - «Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια»

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για την απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου για παύση του Γενικού Ελεγκτή, προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι, «Δεν επιθυμώ να προβώ σε οποιαδήποτε δήλωση για την ουσία της απόφασης. Θέλω απλά να κάνω δυο εκκλήσεις. Η μια να διαβαστεί η απόφαση του Δικαστηρίου πριν σχολιάζεται, και η δεύτερη και πιο σημαντική, να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό που θα έπρεπε και πρέπει να δείξουμε σε ένα από τα Ανώτατα Δικαστικά Ιδρύματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.Εκδόθηκε μια δικαστική απόφαση και απλά θέλω να τονίσω ότι είναι σημαντικό να στηρίξουμε τους θεσμούς, και να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στο Ανώτατο Δικαστικό Δικαστήριο. Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου - Προσπάθειες για εντοπισμό της μοτοσικλέτας

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top