ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Χατζηλάμπρος: «Ραγίζει» καρδιές η σύντροφος του ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Στάθης Χατζηλάμπρος: «Ραγίζει» καρδιές η σύντροφος του ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συγκίνηση προκαλούν οι σπαρακτικές αναρτήσεις της 21χρονης Ιλεάννας, τρεις μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Βοιωτία με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του συντρόφου της και τον σοβαρό τραυματισμό της ίδιας.

«Μου λείπεις απίστευτα. Για κάποιο λόγο έμεινα εγώ πίσω και δεν φύγαμε μαζί εκείνη την ατυχή νύχτα. Θα σε κάνω περήφανο από δω και κάτω και θα επανέλθω. Σ’ αγαπώ», λέει χαρακτηριστικά για τον 26χρονο Στάθη Χατζηλάμπρο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής και είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

«Μου κάνει εντύπωση γιατί. Πρώτη φορά στη ζωή μου γνωρίζω άνθρωπο που η ψυχή του, είναι πιο όμορφη από το πρόσωπο του. Και πίστεψε με, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο πρόσωπο», αναφέρει η 21χρονη σε μια άλλη δημοσίευση της.

«Μου λείπει το πώς λάμπαμε και οι δύο όταν ήμασταν μαζί. Σε είχα δίπλα μου κι αισθανόμουνα ασφάλεια. Κάθε στιγμή μαζί σου την θυμάμαι για πάντα. Μου λείπεις αντράκι μου. Θα τα λέμε το βράδυ. Θα τα πούμε σύντομα», λέει τρεις μήνες μετά το φονικό τροχαίο στην Αλυκή Βοιωτίας.

H κοπέλα για ένα μήνα μετά το ατύχημα βρισκόταν καθηλωμένη στο κρεβάτι ενώ χρειάστηκε να φοράει κηδεμόνα. Ωστόσο δεν δίστασε να ανεβάσει βίντεο με τους τραυματισμούς στο πρόσωπο της θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να φοράει κράνος.

«Η πρώτη και η δεύτερη μέρα της κατάστασης του προσώπου μου δεν ανεβαίνουν για ευνόητους λόγους», έλεγε σε παλαιότερες αναρτήσεις της.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία στη Λεμεσό: Νέο θανατηφόρο με θύμα 16χρονο μοτοσικλετιστή

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top