Kρήτη: Απείλησε τη σύζυγο και τα παιδιά του και έβαλε φωτιά στα πράγματα του γιου του

Kρήτη: Απείλησε τη σύζυγο και τα παιδιά του και έβαλε φωτιά στα πράγματα του γιου του

Απείλησε, εξύβρισε, έσπρωξε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στα πράγματα του γιου του στην αυλή του σπιτιού τους. Ο λόγος για έναν 55χρονος Χανιώτη, ο οποίος καταγγέλθηκε από την 51χρονη σύζυγό του (Γεωργιανή) για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 55χρονος, όπως καταγγέλθηκε από την 51χρονη, την τράβηξε με δύναμη προκαλώντας της πόνο, ενώ εξύβρισε και απείλησε τόσο την ίδια, όσο και τα παιδιά του, ηλικίας 21 και 16 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στη συνέχεια συγκέντρωσε ρουχισμό και σχολικά είδη του γιου του και τους έβαλε φωτιά στην αυλή .

Η αστυνομία ενημερώθηκε, ο 55χρονος συνελήφθη, ενώ η γυναίκα ζήτησε και της τοποθετήθηκε punic button.

Το περιστατικό έγινε χθες στα Χανιά.

Πηγή: www.creta24.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE