ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στεκόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς» - Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό για τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη

«Στεκόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς» - Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό για τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη

Διαδήλωση έξω από το Προεδρικό την Κυριακή το απόγευμα προγραμματίζει το ΑΚΕΛ με τον ΓΓ, Στέφανο Στεφάνου να καλεί «τους πολίτες που ασφυκτιούν από την κατάσταση να διαδηλώσουν μαζί μας» και δηλώνοντας ότι «στεκόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης».

Σε δήλωσή του, ο κ. Στεφάνου πρόσθεσε ότι μετά και τις χθεσινές εξελίξεις με την παύση του Γενικού Ελεγκτή «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μένει απαθής απέναντι στο σύστημα θεσμικής διαπλοκής και διαφθοράς που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια από τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού».

Ένα σύστημα, συνεχίζει «που εκθέτει σοβαρά τη χώρα μας διεθνώς. Ένα σύστημα που σπέρνει την καχυποψία της κοινωνίας απέναντι στους θεσμούς και υποβιβάζει το κράτος δικαίου. Ένα σύστημα που συγκαλύπτει τα σκάνδαλα και προστατεύει τους πρωταγωνιστές τους εμποδίζοντας τον έλεγχο, τη διαφάνεια και την λογοδοσία».

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε ότι το ποτήρι της αγανάκτησης της κοινωνίας έχει ξεχειλίσει. «Εμείς συνεχίζουμε να στεκόμαστε αποφασιστικά απέναντι στο Σύστημα Διαφθοράς και Συγκάλυψης. Απαιτούμε να σπάσει το απόστημα των σκανδάλων. Ο Πρόεδρος και η Κυβέρνησή του έχουν την πρώτιστη και καθοριστική ευθύνη γι’ αυτό».

Η διαπλοκή και η διαφθορά, πρόσθεσε, δεν αντιμετωπίζονται με δηλώσεις, αλλά με πράξεις τις οποίες ποτέ κανείς δεν είδε από μέρους των κυβερνώντων. «Στεκόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης» ανέφερε, λέγοντας πως με αυτή την απαίτηση θα διαδηλώσουν την Κυριακή έξω από το Προεδρικό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Επιχειρήσεις: «Βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού» - Ο λόγος που συνεχίζει το πρόβλημα με την ηχορύπανση και η φετινή σεζόν

• Είναι πολλά τα κιλά... Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με βαλίτσα γεμάτη κάνναβη - Χειροπέδες σε 23χρονο Ιταλό - Φωτογραφίες

• ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνει τμήμα αυτοκινητοδρόμου λόγω ολονύκτιων εργασιών - Οδηγίες για την κυκλοφορία

• Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε με ποιον έφτασε κοντά στο να κάνει one night stand

• Λετυμπιώτης: Ολες οι νενομισμένες διαδικασίες θα ακολουθηθούν για το θέμα Γενικού Ελεγκτή

• Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container



ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top