ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Ο απόλυτος οδηγός για ένα Σαββατοκύριακο που τα έχει όλα

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Ο απόλυτος οδηγός για ένα Σαββατοκύριακο που τα έχει όλα

Φεύγετε για το Σαββατοκύριακο αλλά ακόμα ψάχνετε τον κατάλληλο προορισμό που τα έχει όλα, γιατί ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και περιορισμένος; Βρήκαμε για εσάς τον ιδανικό προορισμό που συνδυάζει μοναδικό σκηνικό, διασκέδαση και χαλάρωση για ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο χωρίς να χρειάζεται να αναλώνετε πολύτιμο χρόνο στο ψάξιμο και τις διαδρομές.

Στη Μαρίνα Αγίας Νάπας λοιπόν, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις – από την εκπληκτική Ανατολική Παραλία μέχρι τα εστιατόρια, τη μοναδική εμπειρία shopping, την διαμονή και την… άθληση, σε αυτόν τον οδηγό θα ανακαλύψουμε όλα όσα χρειάζεστε για ένα απόλυτα γεμάτο και απολαυστικό Σαββατοκύριακο.

Διαμονή με θέα που κόβει την ανάσα

Ξεκινάμε με τη διαμονή. Αν σχεδιάζετε να περάσετε το Σαββατοκύριακο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, τα πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα διαμερίσματα του Ανατολικού Πύργου προσφέρουν όλα πανοραμική θέα στη θάλασσα και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την εμπορική ζώνη της μαρίνας. Απολαύστε μια πραγματικά εκλεπτυσμένη εμπειρία διαμονής με απαράμιλλη θέα στο απέραντο γαλάζιο και σε ένα άνετο και αισθητικά προσεγμένο περιβάλλον, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον αποκτάτε πρόσβαση σε υπηρεσίες που κάνουν ακόμα πιο ξεκούραστη και ξέγνοιαστη την εμπειρία σας, μεταξύ άλλων e-concierge και 24ωρη υπηρεσία ασφάλειας. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παροχής πρωϊνού, καθημερινή αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών, υπηρεσία καθαριότητας και πρόσβαση σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, την πισίνα (pool deck) και το γυμναστήριο.

Ανακαλύψτε την Ανατολική Παραλία

Ξεκινήστε το Σαββατοκύριακό σας με μια επίσκεψη στην Ανατολική Παραλία της Μαρίνας. Αυτή η μικρή, γραφική και οργανωμένη παραλία είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Με λευκόχρυση αμμουδιά και κρυστάλλινα νερά, η σχετικά νεοανακαλυφθείσα παραλία προσφέρει το τέλειο σκηνικό για μια χαλαρή μέρα. Μπορείτε να νοικιάσετε ομπρέλες και ξαπλώστρες σε προσιτές τιμές και να παραγγείλετε φαγητό και ποτό μέσω QR code από την παραλία, κάνοντας την εμπειρία σας ακόμα πιο ευχάριστη​.

Tο καλύτερο φαγητό του νησιού!

Μετά από μια μέρα στην παραλία, η Μαρίνα Αγίας Νάπας προσφέρει μια πληθώρα γαστρονομικών επιλογών για όλα τα γούστα. Ξεκινήστε με το L’Atelier Robuchon, ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού, μέλος της παγκόσμιας, βραβευμένης με Michelin αλυσίδας, που προσφέρει εκλεπτυσμένες γεύσεις υψηλής γαλλικής κουζίνας. Για πιο casual γεύματα, το Le Deli Robuchon προσφέρει ποιοτικά πιάτα με έμπνευση από τη γαλλική και μεσογειακή κουζίνα, η Margherita Pizza Artigianale προσφέρει ανεπανάληπτες μυρωδιές φρεσκοφτιαγμένης πάστας και αυθεντικής χειροποίητης ναπολιτάνικης πίτσας, ενώ το υπαίθριο Le Sundeck Robuchon είναι ιδανικό για να απολαύσετε δροσιστικά κοκτέιλ και νοστιμότατη finger food με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Αν προτιμάτε πιο χαλαρές επιλογές, το Riva Beachouse είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ένα δημιουργικό μενού δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία. Επίσης, το Sueno Azul προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αγγίζει τις υψηλότερες προσδοκίες, ενώ αν θέλετε να ταξιδέψετε στην Ασία, το Boba Island θα σας αποθεώσει μέσα από τα μοναδικά ροφήματα του. Κι αν κάποιος λιγουρεύεται για γλυκό, το Pahit Ice είναι η απόλυτη επιλογή.

Ώρα για άθληση!

Το περπάτημα και το κολύμπι δεν είναι αρκετά; Για τους... πολύ αθλητικούς τύπους, η Μαρίνα Αγίας Νάπας διαθέτει ένα σύγχρονο γήπεδο padel. Το Padel είναι ένα συναρπαστικό και δυναμικό άθλημα το οποίο κερδίζει έδαφος τον τελευταίο χρόνο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Το γήπεδο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο της μαρίνας, είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ  και είναι ιδανικό για να διατηρήσετε τη φόρμα σας και να απολαύσετε το παιχνίδι με φίλους. Οι κρατήσεις και οι πληρωμές γίνονται διαδικτυακά, καθιστώντας τη διαδικασία εύκολη και γρήγορη.

Πάμε shopping!

Η εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της μόδας και της κομψότητας. Εδώ θα βρείτε high-end μπουτίκ όπως η Mint Boutique, που προσφέρει μοναδικά κομμάτια. Για πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ από τα πιο περιζήτητα brands του κόσμου, το Tiffany Mare είναι ο ιδανικός προορισμός. Καθώς, αν χρειάζεστε να ενισχύσετε την γκαρνταρόμπα με τα μαγιό, το KOKOAKA είναι το κατάστημα που έψαχνες! Και αν ψάχνετε για κάτι πιο καλλιτεχνικό, η Marina Art Gallery φιλοξενεί έργα ανερχόμενων δημιουργών που θα προσθέσουν μια νότα υψηλής τέχνης στον χώρο σας.

Χαλάρωση και ευεξία

Μετά από μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες, τι καλύτερο από μια επίσκεψη στο Marina Spa by Repêchage; Αυτός ο πολυτελής χώρος ευεξίας προσφέρει μια πλήρη γκάμα από θεραπείες σπα, γυμναστήριο και πισίνα υπερχείλισης. Είναι ο τέλειος τρόπος για να κλείσετε την ημέρα σας και να αναζωογονηθείτε​.

Ζήστε το απόλυτο παραθαλάσσιο lifestyle στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, τον προορισμό που τα έχει όλα. Είτε αναζητάτε χαλάρωση στην παραλία, μοναδικές γευστικές εμπειρίες, αθλητικές δραστηριότητες, διασκέδαση και shopping ή πολυτελή διαμονή, η Μαρίνα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα κάνει το Σαββατοκύριακό σας πραγματικά αξέχαστο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Επιχειρήσεις: «Βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού» - Ο λόγος που συνεχίζει το πρόβλημα με την ηχορύπανση και η φετινή σεζόν

• Είναι πολλά τα κιλά... Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με βαλίτσα γεμάτη κάνναβη - Χειροπέδες σε 23χρονο Ιταλό - Φωτογραφίες

• ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνει τμήμα αυτοκινητοδρόμου λόγω ολονύκτιων εργασιών - Οδηγίες για την κυκλοφορία

• Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε με ποιον έφτασε κοντά στο να κάνει one night stand

• Λετυμπιώτης: Ολες οι νενομισμένες διαδικασίες θα ακολουθηθούν για το θέμα Γενικού Ελεγκτή

• Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container



ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top