ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Έτσι τους παρέδωσαν την επιστολή παύσης του - «Δεν πουλήθηκες στο βρώμικο σύστημα της Κύπρου…»

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Έτσι τους παρέδωσαν την επιστολή παύσης του - «Δεν πουλήθηκες στο βρώμικο σύστημα της Κύπρου…»

Την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή σχολίασε η σύζυγός του, Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διάφορες αναρτήσεις.

«Οδυσσέα μου ΑΞΙΟΣ!!!!! ΠΕΡΗΦΑΝΗ όλη η οικογένεια σου, αλλά περήφανος και ο κόσμος όλος που παλεύει καθημερινά στη ζωή του με ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, έχοντας την αλήθεια οδηγό!!!

Κράτησες την ΨΥΧΗ σου και την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ σου ΚΑΘΑΡΗ!!! Δεν πουλήθηκες σε κανέναν και κυρίως στο βρώμικο σύστημα της Κύπρου που τρώει τα καλύτερα παιδιά της!!», έγραψε συγκεκριμένα σε μία από τις αναρτήσεις.

 

 

Σε μια άλλη, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Οδυσσέα μου μαζί σου ο κόσμος όλος!!

Σήμερα ντρέπομαι που είμαι πολίτης της Κύπρου, σήμερα ντρέπομαι για αυτούς που μας κυβερνούν, σήμερα ντρέπομαι και απελπίζομαι για το Ανώτατο μας δικαστήριο… δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Δυστυχώς αυτός ο τόπος δεν έχει σωτηρία...»

Μεταξύ άλλων η κυρία Νανά, αναφέρθηκε στις αναρτήσεις της και στον τρόπο με τον οποίο τους παρέδωσαν τον φάκελο με την απόλυση του συζύγου της υπογεγραμμένο από την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, η οποία αντικαθιστά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νικο Χριστοδουλίδη ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα.

«Δεν ντράπηκαν να επιδώσουν σε μένα την απόλυση του… Ήρθε στο σπίτι μας για πρώτη φορά στα 10 χρόνια άνθρωπος-κλητήρας από το προεδρικό να μου παραδώσει έναν φάκελο για τον τέως ΓΕ… την στιγμή που ο Οδυσσέας ήταν ακόμα στα γραφεία της ΕΥ… έλεος… μέχρι εκεί φτάσανε… τόσο χαμηλά, ντροπή», έγραψε.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Επιχειρήσεις: «Βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού» - Ο λόγος που συνεχίζει το πρόβλημα με την ηχορύπανση και η φετινή σεζόν

• Είναι πολλά τα κιλά... Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με βαλίτσα γεμάτη κάνναβη - Χειροπέδες σε 23χρονο Ιταλό - Φωτογραφίες

• ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνει τμήμα αυτοκινητοδρόμου λόγω ολονύκτιων εργασιών - Οδηγίες για την κυκλοφορία

• Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε με ποιον έφτασε κοντά στο να κάνει one night stand

• Λετυμπιώτης: Ολες οι νενομισμένες διαδικασίες θα ακολουθηθούν για το θέμα Γενικού Ελεγκτή

• Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container



ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top