Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με πυραύλους στο Ισραήλ - Τουλάχιστον 5 τραυματίες

Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με πυραύλους στο Ισραήλ - Τουλάχιστον 5 τραυματίες

Τουλάχιστον δύο αντιαρματικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν σήμερα από δυνάμεις της Χεζμπολάχ από τον νότιο Λίβανο προς το βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 5 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση κοντά στα ισραηλινά σύνορα, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Άνω Γαλιλαίας.

Οι τραυματίες δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.


Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των χτυπημάτων που πιστεύεται ότι εξαπέλυσε το Ισραήλ μέσω παγιδευμένων συσκευών στον Λίβανο.

Το λιβανικό ισλαμιστικό κίνημα Χεζμπολάχ ανακοίνωσε εξάλλου εχθές ότι «θα συνεχίσει» τις επιχειρήσεις του για να υποστηρίξει τους Παλαιστινίους στη Γάζα, παρά το φονικό κύμα εκρήξεων βομβητών που το στοχοθέτησε και το οποίο απέδωσε στο Ισραήλ.

Η Χεζμπολάχ διευκρίνισε, σε ανακοίνωσή της στο Telegram πριν το δεύτερο κύμα εκρήξεων ασυρμάτων στον Λίβανο, πως ο δρόμος αυτός είναι «διακριτός από τον βαρύ απολογισμό που ο εγκληματίας εχθρός (σ.σ.: το Ισραήλ) οφείλει να περιμένει για τη σφαγή που έκανε την Τρίτη»

Ο Χάσαν Νασράλα θα εκφωνήσει την ομιλία του σήμερα στις 17:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) με θέμα τις «τελευταίες εξελίξεις», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Χεζμπολάχ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE