Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό - Ραντεβού Γκουτέρες με τους δύο ηγέτες
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, θα βρίσκεται στην Κύπρο για επαφές, από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου.

Σε παρατήρηση ότι ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης έχει βάλει ψηλά τον πήχη, είπε ότι ο σεβασμός του προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και της κυβέρνησης τόσο στον ίδιο τον θεσμό όσο και στο έργο που παρήγαγε τα τελευταία χρόνια η Ελεγκτική Υπηρεσία, είναι δεδομένος.
Οι μεταρρυθμίσεις, πρόσθεσε, έχουν στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.
Απαντώντας σε ερώτηση ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι από την πρώτη στιγμή καταβλήθηκε προσπάθεια να ταυτιστεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με την σοβαρή σύγκρουση των δύο ανεξάρτητων θεσμών.
Υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν συνυπόγραψε την αίτηση προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, του οποίου η απόφαση είναι απόλυτα σεβαστή.
Πηγή: ΡΙΚ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




