Βανδάλισαν τα γραφεία της ΙΣΟΤΗΤΑΣ - Ψάχνουν τους δράστες - Δείτε φωτογραφία

Βανδάλισαν τα γραφεία της ΙΣΟΤΗΤΑΣ - Ψάχνουν τους δράστες - Δείτε φωτογραφία

Άγνωστοι βανδάλισαν με συνθήματα τα γραφεία του Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ που βρίσκονται στην Αγλατζιά κοντά στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Με σύνθημα «αν κοπούν οι μετακινήσεις θα αρχίσετε μετακομίσεις» οι άγνωστοι έστειλαν το δικό τους ποδοσφαιρικό μήνυμα για τις μετακινήσεις φιλάθλων.

Στο σημείο κλήθηκαν μέλη των Αρχών, οι οποίοι χτενίζουν την περιοχή ψάχνοντας τους δράστες.

Ο Πρόεδρος της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, Νίκος Λιοζίδης μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε ότι «γίναμε μάρτυρες σήμερα «ζωγραφιάς – βανδαλισμού» στα γραφεία μας στη Λευκωσία από ανεγκέφαλους που θεωρούν τον εαυτό τους εγκληματικά στοιχεία»

«Η Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ δε φοβάται τις απειλές φίμωσης από την Πολιτεία, άρα να ξέρουν όλοι ότι οι «ζωγραφιές – βανδαλισμοί» δε μας φιμώνουν αλλά μας κάνουν πιο αυθεντικούς και πιο διεκδικητικούς»

Δείτε φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE