Λετυμπιώτης για επίσκεψη Γκουτέρες: «Δεν είναι εθιμοτυπική – Στέλνει μήνυμα σε όσους βολεύτηκαν με τη στασιμότητα»
Μια επίσκεψη τεράστιας πολιτικής σημασίας, η οποία αναμένεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του Κυπριακού, βρίσκεται προ των πυλών.

Με σύνθημα «αν κοπούν οι μετακινήσεις θα αρχίσετε μετακομίσεις» οι άγνωστοι έστειλαν το δικό τους ποδοσφαιρικό μήνυμα για τις μετακινήσεις φιλάθλων.
Στο σημείο κλήθηκαν μέλη των Αρχών, οι οποίοι χτενίζουν την περιοχή ψάχνοντας τους δράστες.
Ο Πρόεδρος της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, Νίκος Λιοζίδης μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε ότι «γίναμε μάρτυρες σήμερα «ζωγραφιάς – βανδαλισμού» στα γραφεία μας στη Λευκωσία από ανεγκέφαλους που θεωρούν τον εαυτό τους εγκληματικά στοιχεία»
«Η Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ δε φοβάται τις απειλές φίμωσης από την Πολιτεία, άρα να ξέρουν όλοι ότι οι «ζωγραφιές – βανδαλισμοί» δε μας φιμώνουν αλλά μας κάνουν πιο αυθεντικούς και πιο διεκδικητικούς»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




