ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

Για τον γιατρό με ετήσιο μισθό €76.379 που έλαβε επιπρόσθετα επιδόματα και υπερωρίες ύψους €230.099 (συνολικά €307.378) για το 2022 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), Χαράλαμπος Χαριλάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Χαριλάου, είναι πολύ λίγοι οι γιατροί που παίρνουν αυτό το ποσό.

«Βάση των κινήτρων που έχουν δοθεί αν ένας γιατρός φέρνει εισοδήματα 3-4 εκατομμύρια και του δίνεις 250 και 270 χιλιάδες, νομίζω ότι αυτή είναι η επιδίωξή όλων μας. Αυτός ο γιατρός φέρνει έσοδα πέραν των 3 εκατομμυρίων και είναι ο μοναδικός στην Κύπρο. Η μόνη λύση να μην τα παίρνει είναι να τον αποδεσμεύσεις, να του πεις ότι θα παίρνεις μόνο τον μισθό του και στο καλό», πρόσθεσε.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Κοινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκο Χρστοδουλίδη και του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα συγκαλέσει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις 28 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE