Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

Ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση της σωρού και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για την σωρό του Alexandar Gligorijevic από την Σερβία, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον.

Η υπόθεση συνεχίζει τα τελεί υπό διερεύνηση από το ΤΑΕ Αμμοχώστου η οποία με την ολοκλήρωση της θα σταλεί στον Γενικό Εισαγγελέα για οδηγίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σορός στην Αγία Νάπα: Σε συγκεκριμένο πρόσωπο προσανατολίζονται οι έρευνες - «Αποδεικτικά» τα αντικείμενα

Υπενθυμίζεται ότι η σορός εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή βόρεια της Αγίας Νάπας το πρωί της Πέμπτης 05 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό: Στο τραπέζι ΕΕ και Τουρκίας οι προσπάθειες Γκουτέρες

Κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό: Στο τραπέζι ΕΕ και Τουρκίας οι προσπάθειες Γκουτέρες

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται γύρω από το Κυπριακό, μετά τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν στην Άγκυρα μεταξύ της τουρκικής ηγεσίας και υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE