Σορός στην Αγία Νάπα: «Ξεσκονίζουν» φακέλους ελλειπόντων ατόμων – Στο σημείο προσωπικά αντικείμενα

Σορός στην Αγία Νάπα: «Ξεσκονίζουν» φακέλους ελλειπόντων ατόμων – Στο σημείο προσωπικά αντικείμενα

«Τρέχουν» οι εξελίξεις αναφορικά με την σορό άνδρα που εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή βόρεια της Αγίας Νάπας το πρωί της Πέμπτης 05 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ιωάννου, στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» στο σημείο εντοπίστηκαν και κάποια προσωπικά του αντικείμενα, τα οποία ενδέχεται να βοηθήσουν το έργο των Αρχών, ενώ οι έρευνες για ταυτοποίηση της σορού εστιάζονται σε άτομα που δηλώθηκαν ως ελλείποντα.

Η ταυτοποίηση της σορού αναμένεται να εξακριβωθεί μέσω της εξέτασης DNA, ενώ η νεκροτομή θα γίνει σήμερα (6/9) το μεσημέρι από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE