Στο κελί για 2 ημέρες 22χρονος για κλοπή οικοδομικών υλικών

Στο κελί για 2 ημέρες 22χρονος για κλοπή οικοδομικών υλικών

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το Σάββατο εναντίον 22χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής οικοδομικών υλικών από εργοτάξιο στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 12 Σεπτεμβρίου, καταγγέλθηκε από πολιτικό μηχανικό εργοταξίου στην Πάφο ότι μεταξύ 14 και 16 Αυγούστου κλάπηκαν από το εργοτάξιο οικοδομικά υλικά όπως σίδηρος και μανδύες.

Η συνολική αξία των κλαπέντων ανέρχεται στις 2.000 ευρώ. Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, γύρω στις 15:20 συνελήφθη στην Πάφο και τέθηκε υπό διήμερη κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»

Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».