Επιδρομή της Ρωσίας με drones στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας

Επιδρομή της Ρωσίας με drones στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας

Νέα ρωσική επιδρομή με drones εξαπολύθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην ουκρανική πρωτεύουσα, όπου έχουν ενεργοποιηθεί μονάδες της αντιαεροπορικής άμυνας για να την αποκρούσουν, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μέσω Telegram.

Δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς μετέδωσαν πως άκουσαν αρκετές δυνατές εκρήξεις, που κατά την εκτίμησή τους οφείλονταν σε καταρρίψεις από αντιαεροπορικά συστήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE