Ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Πάφο – Εκτεταμμένες ζημιές σε κτίριο, τρία οχήματα και ένα δίκυκλο

Ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Πάφο – Εκτεταμμένες ζημιές σε κτίριο, τρία οχήματα και ένα δίκυκλο

Υπό έλεγχο τέθηκε φωτιά που εκδηλώθηκε σε εγκατελειμμένο κτίριο στην Πάφο νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην Πλατφόρμα Χ του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Πάφου με τρία πυροσβεστικά οχήματα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο παρά την Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πρώτη ενημέρωση είπε ο κ. Κεττής δεν κινδυνεύουν παρακείμενα υποστατικά.

Ακολούθως σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο ενώ προκάλεσε όπως αναφέρει ο κ. Κεττής εκτεταμμένες ζημιές στο κτίριο και σε τρία οχήματα και ένα δίκυκλο τα οποία βρίσκονταν εντός του εγκαταλελειμμένου υποστατικού.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE