Οδηγούσαν χωρίς άδεια και ασφάλεια - Κατέσχεσαν δύο μοτοσικλέτες και ένα αυτοκίνητο - Φωτογραφίες

Οδηγούσαν χωρίς άδεια και ασφάλεια - Κατέσχεσαν δύο μοτοσικλέτες και ένα αυτοκίνητο - Φωτογραφίες

Στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών συγκρούσεων, της πάταξης του φαινομένου της οχληρίας και της εμπέδωσης του αισθήματος οδικής ασφάλειας, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσιλετιστών και του Μηχανικού Ελέγχου, διενήργησαν σήμερα μεταξύ των ωρών 7π.μ. – 2μ.μ., τροχονομικούς ελέγχους στα χωριά Παλαιχώρι - Αγρό - Τριμίκλινη μέχρι και την Παρεκκλησιά.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προέκυψαν, μεταξύ άλλων, 13 εξώδικες καταγγελίες για μη χρήση/μη ορατές πινακίδες εγγραφής μοτοσικλέτας, καθώς επίσης δύο καταγγελίες σε οδηγούς μοτοσικλέτας και μία σε οδηγό αυτοκινήτου για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και ένα αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE