ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Μπαίνει για τα καλά το φθινόπωρο με πτώση θερμοκρασίας - Μέχρι και 6 μποφόρ οι άνεμοι στα παράλια

Καιρός: Μπαίνει για τα καλά το φθινόπωρο με πτώση θερμοκρασίας - Μέχρι και 6 μποφόρ οι άνεμοι στα παράλια

Η εποχική χαμηλή πίεση σταδιακά εξασθενεί, ενώ ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή σύμφωνα με τελευταίο δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το πεδίο των ανέμων μέχρι και τη Δευτέρα, θα είναι κατά περιόδους ενισχυμένο, ιδιαίτερα στις παράλιες περιοχές.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ιδιαίτερα στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες, κυρίως χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να ενισχυθούν προοδευτικά μέχρι το απόγευμα σε γενικά μέτριους μέχρι ισχυρούς, 4 με 5 Μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι πολύ ισχυρούς, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ παροδικά στα νοτιοδυτικά το απόγευμα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ιδιαίτερα στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι κοντά στα κανονικά της εποχής.

Την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί έτσι, λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top