Πρώτο κουδούνι: Γεμίζουν με παιδικές φωνές οι σχολικές μονάδες της Δημοτικής Εκπαίδευσης

Πρώτο κουδούνι: Γεμίζουν με παιδικές φωνές οι σχολικές μονάδες της Δημοτικής Εκπαίδευσης

Πρώτο κουδούνι σήμερα για όλα τα παιδιά των δημόσιων δημοτικών, νηπιαγωγείων και ειδικών σχολείων που θα γεμίσουν με παιδικές φωνές.

Κατά τη νέα σχολική χρονιά, θα λειτουργήσουν 329 δημοτικά σχολεία. Ο αριθμός των μαθητών/τριών ανέρχεται σε 51.590 και των δασκάλων σε 5.044.

Θα λειτουργήσουν 274 νηπιαγωγεία. Ο αριθμός των μαθητών/τριών ανέρχεται σε 13.117 και των νηπιαγωγών σε 1.033.

Για την ειδική εκπαίδευση, θα λειτουργήσουν 9 ειδικά σχολεία και 145 ειδικές μονάδες.

Στο δημοτικό Ριζοκαρπάσου θα φοιτήσουν 18 μαθητές/μαθήτριες, ενώ στο νηπιαγωγείο Ριζοκαρπάσου 11 παιδιά.

Με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων στη δημοτική και στην προδημοτική εκπαίδευση, η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, θα επισκεφτεί το πρωί το δημοτικό και το νηπιαγωγείο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας και ακολούθως το γυμνάσιο – λύκειο της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE