ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: Στη δημοσιότητα το όνομα του 96χρονου που έχασε την ζωή του - Έκκληση από Αστυνομία

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: Στη δημοσιότητα το όνομα του 96χρονου που έχασε την ζωή του - Έκκληση από Αστυνομία

Σε θανατηφόρα σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Θεοδώρου, 96 ετών, μόνιμος κάτοικος Λονδίνου.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.10μ.μ. χθες, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού, στην επαρχία Λάρνακας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 96χρονος, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να προσκρούσει σε ανάχωμα και να αναποδογυριστεί εντός παρακείμενου αυλακιού.

Ο 96χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 96χρονου, αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή, η οποία αναμένεται να διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η Τροχαία Λάρνακας, η οποία διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης, απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε, που μπορεί να γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την οδική σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804179 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες: Ψάχνει μόνιμη στέγη ανηλίκων το Υφ. Πρόνοιας - «Έκτακτη ανάγκη» οι στέγες ηλικιωμένων

• Βίντεο που κόβει την ανάσα - Παράτολμος influencer μπήκε σε φωλιά αρκούδας - Η στιγμή που το ζώο τον μυρίζει

• Πως απαντά η Αστυνομία για το βίντεο ξυλοδαρμού ΑμεΑ οπαδού από αστυνομικούς - Υπάρχει παράπονο και θα διερευνηθεί από την ΑΑΔΙΠΑ

• Θρήνος για τον αδικοχαμένο Άλκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

• Επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφίες

• Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής – Δείτε βίντεο



ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

Η ηγεσία της ΚΟΠ και ο Πρόεδρος της να αναλάβουν τις ευθύνες τους είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top