ΔΙΕΘΝΗ

Το Κίεβο έπληξε με drone αποθήκη πυρομαχικών στην περιφέρεια Βορονέζ της Ρωσίας - Βίντεο

Το Κίεβο έπληξε με drone αποθήκη πυρομαχικών στην περιφέρεια Βορονέζ της Ρωσίας - Βίντεο

Η Ουκρανία έπληξε με drone αποθήκη πυρομαχικών στη ρωσική περιφέρεια Βορονέζ στη διάρκεια της νύκτας, δήλωσε σήμερα ουκρανική πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, προσθέτοντας ότι το Κίεβο εκτιμά ότι η αποθήκη αυτή χρησιμοποιείται από τις ρωσικές δυνάμεις για τη μεταφορά πυρομαχικών και εξοπλισμού στο ουκρανικό μέτωπο.

Ο Αλεξάντρ Γκούσεφ, κυβερνήτης της Βορονέζ, επεσήμανε στο Telegram ότι «εκρηκτικά αντικείμενα» πυροδοτήθηκαν έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Οστορογκόζκι.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν θύματα, όμως σε μέρος της περιφέρειας κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με εκατοντάδες ανθρώπους να απομακρύνονται από τις εστίες τους και έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο να κλείνει.


Η ουκρανική πηγή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, δήλωσε στο Reuters ότι την επιχείρηση διεξήγαγε η SBU, η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας της Ουκρανίας.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμη τέσσερις θύλακες ισχυρής φωτιάς στο σημείο, ενώ παρατηρούνται εκρήξεις πυρομαχικών», επεσήμανε.

Η πηγή διευκρίνισε ότι η αποθήκη βρίσκεται στο χωριό Σολντάτσκοε, το οποίο απέχει περίπου 130 χιλιόμετρα από την κοντινότερη περιοχή που βρίσκεται υπό ουκρανικό έλεγχο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες: Ψάχνει μόνιμη στέγη ανηλίκων το Υφ. Πρόνοιας - «Έκτακτη ανάγκη» οι στέγες ηλικιωμένων

• Βίντεο που κόβει την ανάσα - Παράτολμος influencer μπήκε σε φωλιά αρκούδας - Η στιγμή που το ζώο τον μυρίζει

• Πως απαντά η Αστυνομία για το βίντεο ξυλοδαρμού ΑμεΑ οπαδού από αστυνομικούς - Υπάρχει παράπονο και θα διερευνηθεί από την ΑΑΔΙΠΑ

• Θρήνος για τον αδικοχαμένο Άλκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

• Επικίνδυνα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά - Δείτε φωτογραφίες

• Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής – Δείτε βίντεο



ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

ΠτΔ για επεισόδια στη Λεμεσό: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και ειδικότερα η ηγεσία της ΚΟΠ»

Η ηγεσία της ΚΟΠ και ο Πρόεδρος της να αναλάβουν τις ευθύνες τους είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top