ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έριξε άγκυρα το Daleela: Οι μήνες με τη μεγαλύτερη ζήτηση, το θέμα με τις ακυρώσεις και η λύση

Έριξε άγκυρα το Daleela: Οι μήνες με τη μεγαλύτερη ζήτηση, το θέμα με τις ακυρώσεις και η λύση

Έριξε άγκυρα την Τετάρτη (04/09) το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela αφού πραγματοποίησε το τελευταίο ταξίδι του για τη σεζόν.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Διευθύνων Σύμβουλος της διαχειρίστριας εταιρείας (Scandro holding) της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Χαράλαμπος Μανώλη, ανέφερε ότι «έχουμε μεταφέρει 7765 επιβάτες, 2895 οχήματα και 312 κατοικίδια ζώα»

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «τον Μάιο και τον Ιούνιο δεν ήταν τόση πολλή η ζήτηση αλλά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι κρατήσεις ήταν γεμάτες»

Όσο αφορά τις ακυρώσεις, σημείωσε ότι «εδώ υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να το δούμε. Φαίνεται ότι ο κόσμος μόλις ανοίξει το σύστημα μπαίνει και κάνει κρατήσεις και μετά τις ακυρώνει»

«Είχαμε ακυρώσεις αλλά δεν είναι ακριβώς ακυρώσεις, είναι αυτοί που μπήκαν έκαναν την κράτηση και εκεί που έπρεπε να πληρώσουν, δεν πλήρωσαν. Του χρόνου θα πρέπει να το δούμε. Όταν θα μπαίνει ο ενδιαφερόμενος να κάνει κράτηση θα πρέπει να κάνει και την πληρωμή εκείνη την ώρα ώστε να μην μπλοκάρεται το σύστημα και να νομίζει και ο κόσμος ότι είναι όλα κρατημένα και ότι δεν υπάρχουν θέσεις», εξήγησε.

«Αυτό το πράγμα γίνεται στην αρχή. Έχει κόσμο που μπορεί να ανοίξουμε το σύστημα η ώρα 12 τα μεσάνυχτα και κάθετε τη νύχτα και κάνει απευθείας κρατήσεις να υπάρχουν. Με αυτό τον τρόπο κάποιος που θα μπει την επόμενη μέρα, θα δει ότι είναι κρατημένα και δεν θα μπει να κοιτάξει ξανά μήπως και υπάρχει κάποια ακύρωση», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, ο κύριος Μανώλη επισήμανε ότι «ήδη εδώ και 3 χρόνια έχουμε μεταφέρει πάνω από 22 χιλιάδες επιβάτες, είναι τεχνικό το θέμα, θα λυθεί» ενώ τόνισε ότι «μετά από αξιολόγηση των δεικτών απόδοσης, στη βάση των αριθμών επιβατών που μεταφέρθηκαν από το 2022, το Υπουργικό Συμβούλιο, αποφάσισε την επέκταση της Σύμβασης για την εκτέλεση της Θαλάσσιας Επιβατικής Σύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, για περαιτέρω 3 έτη (2025, 2026, 2027).

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ταυτοποιήθηκε ο ύποπτος που συνελήφθη για την νέα απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ - Δείτε φωτογραφία

• Park and Ride: Καθυστερεί η εφαρμογή του Intercity Express - Πότε αναμένεται να ξεκινήσει

• Σύντομα στην Κύπρο τα εμβόλια γρίπης - Πότε αναμένεται η πρώτη παρτίδα και πόσα θα περιλαμβάνει

• Παιχνίδια εξουσίας στον ΔΗΣΥ με Αννίτα και Αβέρωφ - Η άνευ ουσίας προεδρολογία

• Επεισόδια στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Έγιναν 4 συλλήψεις – Η κατάσταση της υγείας των αστυνομικών που τραυματίστηκαν – Βίντεο

• ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτούς ψάχνουν για παράνομη είσοδο στο γήπεδο στο ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ – Δείτε φωτογραφίες

• Σακίρα: Έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της - Δείτε βίντεο



Έτσι συνελήφθησαν οι τέσσερεις για τα επεισόδια στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ – Όσα εντοπίστηκαν στο όχημα τους από την Αστυνομία

Έτσι συνελήφθησαν οι τέσσερεις για τα επεισόδια στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ – Όσα εντοπίστηκαν στο όχημα τους από την Αστυνομία

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν σε σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ, ο οποίος ματαιώθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top