Αγωνία για 4χρονο παιδάκι στην Παύλιανη - Τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση δέντρου

Αγωνία για 4χρονο παιδάκι στην Παύλιανη - Τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση δέντρου

Στο κεφάλι τραυματίστηκε, πολύ σοβαρά, ένα παιδάκι 4 ετών την ώρα που έπαιζε στο χωριό της Παύλιανης, από πτώση δέντρου.

Το συμβάν έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (5/9). Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που έφτασε από το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και διακόμισε το νήπιο στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί εκτιμήθηκε η κατάστασή του από τους γιατρούς ως πολύ σοβαρή και προσπάθησαν να το σταθεροποιήσουν προκειμένου να μεταβεί σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και σύμφωνα με το lamiareport.gr, διασωληνώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η συνοδεία του με αναισθησιολόγο της ΜΕΘ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.