Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας.

Η αθλητικογράφος και ο μουσικός παντρεύτηκαν στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά. Αμέσως μετά την τελετή, ακολουθεί πάρτι με τους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

Ο συνάδελφος και φίλος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Κώστας Τσουρός, ανέβασε τη πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού από τον γάμο.

Δείτε τη δημοσίευση

Το χρονικό της σχέσης

Στα τέλη του 2022 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την αθλητικογράφο να βρίσκεται σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Κανείς από τους δύο, όμως, δεν επιβεβαίωσε τότε την είδηση, αποφεύγοντας να κάνουν δημόσιες δηλώσεις επί του θέματος, κάτι που τήρησαν το επόμενο διάστημα μέχρι και σήμερα. Μετά τον προβεβλημένο χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ήθελε να μοιράζεται με το κοινό πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Τον περασμένο Μάρτιο όμως, όταν ήταν καλεσμένη στο «Night Out», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE