ΔΙΕΘΝΗ

Μπαράζ επιθέσεων με drones: Η Ρωσία κατέρριψε μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύτηκαν από την Ουκρανία

Μπαράζ επιθέσεων με drones: Η Ρωσία κατέρριψε μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύτηκαν από την Ουκρανία

Η Ουκρανία εξαπέλυσε μπαράζ επιθέσεων με drones εναντίον διάφορων περιφερειών της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Μόσχας, σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους. Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, χωρίς να υπάρξουν αναφορές για θύματα.

«Η άμυνά μας απέτρεψε απόπειρα μαζικής επίθεσης με drones στην περιφέρεια Μπριάνσκ», ανέφερε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο περιφερειάρχης Αλεξάντερ Μπαγκαμάζ. Σε ανάρτησή του στο Telegram έκανε λόγο για τουλάχιστον 26 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που «αναγνωρίστηκαν και καταστράφηκαν» από τις ρωσικές δυνάμεις, χωρίς να προκληθούν θύματα ή ζημιές.

Υποστήριξε ότι την περασμένη εβδομάδα ο στρατός απέτρεψε απόπειρα εισβολής Ουκρανών «σαμποτέρ» στο Μπριάνσκ, την ώρα που η γειτονική περιφέρεια Κουρσκ βρίσκεται αντιμέτωπη με την αιφνιδιαστική επίθεση ουκρανικών δυνάμεων που πέρασαν τα σύνορα στις 6 Αυγούστου.

Τις πρώτες πρωινές ώρες καταρρίφθηκαν τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα, δήλωσε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σαμπιάνιν.

Στο Μπέλγκοροντ, ο περιφερειάρχης Βιτσισλάβ Γκλαντκόφ ανέφερε πως ένα κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς και άλλα τρία υπέστησαν ζημιές στη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής.

Ακολούθησαν αναφορές για καταρρίψεις drones στις περιφέρειες Βαρόνεζ, Λίπετσκ, Ριαζάν και Αριόλ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στο νοσοκομείο ναυτικός που επέβαινε σε σκάφος - Επιχείρηση από ΚΣΕΔ

• Ζεύγος αντιμετώπισε πρόβλημα στην προσπάθεια του να μεταφέρει το βρέφος του στο νοσοκομείο - Άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας

• Αυτοί οι δρόμοι κλείνουν στη Λεμεσό λόγω της διαμαρτυρίας των οπαδών

• Επιβάτης σε αεροπλάνο έδειξε ένα παράξενο μήνυμα σε TikToker, όταν η σύντροφός του σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα

• Οι λέξεις που αν διαγράψετε από το βιογραφικό σας, θα έχετε σίγουρη επιτυχία

• Κέντρο αίματος: Αρχίζουν από την επόμενη εβδομάδα οι οργανωμένες αιμοδοσίες - Κάλεσμα στο κοινό να συνεχίσει να προσέρχεται για να προσφέρει αίμα



Γιάννος Κρανιδιώτης: 25 χρόνια μετά τον θάνατό του - «Πρότυπο διορατικού πολιτικού»

Γιάννος Κρανιδιώτης: 25 χρόνια μετά τον θάνατό του - «Πρότυπο διορατικού πολιτικού»

«Ο Γιάννος Κρανιδιώτης, πρότυπο διορατικού πολιτικού, άφησε σημαντική παρακαταθήκη», σημειώνει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του με αφορμή τα 25 χρόνια από τον τραγικό του θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top