Συντριβή ελικοπτέρου στην Πορτογαλία: Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων - Στους πέντε οι νεκροί

Συντριβή ελικοπτέρου στην Πορτογαλία: Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων - Στους πέντε οι νεκροί

Νεκρός εντοπίστηκε και ο αγνοούμενος επιβάτους του ελικοπτέρου που συνετρίβη στον ποταμό Δούρο στη βόρεια Πορτογαλία, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θυμάτων της συντριβής στους πέντε.

Το ελικόπτερο, τύπου AS350 Écureuil, επέστρεφε στη βάση του από αποστολή πυρόσβεσης, όταν συνετρίβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο 44χρονος πιλότος επέζησε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο για να δεχθεί ιατρική φροντίδα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ συνολικά πέντε μέλη της πορτογαλικής Εθνοφρουράς (GNR), ηλικίας 29-45 ετών, σκοτώθηκαν.

Η επιχείρηση ανέλκυσης των συντριμμιών του ελικοπτέρου δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως άλλωστε και η έρευνα για την εξακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.