Γερμανία: Προειδοποίηση για εμπρηστικούς μηχανισμούς σε πακέτα - Πιάνουν φωτιά στη διαδρομή

Γερμανία: Προειδοποίηση για εμπρηστικούς μηχανισμούς σε πακέτα - Πιάνουν φωτιά στη διαδρομή

Γερμανικές αρχές προειδοποίησαν για εμπρηστικούς μηχανισμούς που στέλνονται από αγνώστους μέσα σε πακέτα, μετέδωσε σήμερα το Γερμανικό Πρακτορείο (DPA), επικαλούμενο μήνυμα που εστάλη σε αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες επιμελητείας.

Τα πακέτα στέλνονται από ευρωπαϊκές τοποθεσίες σε άλλες τοποθεσίες στην ίδια ήπειρο και πιάνουν φωτιά στη διαδρομή, αναφέρεται στο τηλεγράφημα του DPA.

Η ειδοποίηση ασφαλείας εκδόθηκε από την υπηρεσία αντικατασκοπείας BfV, καθώς και από την ομοσπονδιακή εγκληματολογική υπηρεσία BKA, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Η λύση δύο κρατών είναι «ο μόνος δρόμος προς την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή» και «δεν υπάρχει εναλλακτική», δήλωσε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΗΕ, Πρέσβης Μαρία Μιχαήλ, μιλώντας την Τρίτη κατά τη Διεθνή Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό, στη Νέα Υόρκη, και ευχαρίστησε τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία για την πρωτοβουλία σύγκλησής της. Παράλληλα, εξέφρασε την ετοιμότητα της Κύπρου για επανενεργοποίηση της θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE