Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ονοματοδοτεί το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ονοματοδοτεί το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας θα είναι ο Naming Sponsor του Διεθνούς Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024 (ISTF). Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου 2024 στη Μαρίνα Μανδρακίου στη Ρόδο, συγκεντρώνοντας ηγέτες και επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, γνωστή για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και υποδομές της, ενώνει τις δυνάμεις της με το ISTF 2024, ενισχύοντας τη δυναμική και το κύρος του θεσμού. Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει τη δέσμευση της Μαρίνας Αγίας Νάπας στη βιώσιμη ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των φορέων του κλάδου. Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες για την Μαρίνα Αγίας Νάπας στο www.marinaayianapa.com.

Το ISTF 2024 αναμένεται να αποτελέσει ένα κορυφαίο γεγονός για τον θαλάσσιο τουρισμό, προσφέροντας μια μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης, ανταλλαγής ιδεών και παρουσίασης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Η συμβολή της Μαρίνας Αγίας Νάπας ως Χορηγός Ονοματοδοσίας θα ενισχύσει τη συνολική εμπειρία των συμμετεχόντων και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024, τις δυνατότητες συμμετοχής και συνεργασίας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.seatourismfestival.com ή επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο [email protected] και +30 2241400659.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE