ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγε θάλασσα και της έκλεψαν την πιστωτική της κάρτα - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους

Πήγε θάλασσα και της έκλεψαν την πιστωτική της κάρτα - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους

Στην σύλληψη δύο νεαρών ηλικίας 14 και 16 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Τετάρτη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπή περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 30.7.24 καταγγέλθηκε από μόνιμη κάτοικο Κύπρου ηλικίας 41 ετών ότι στις 29.7.24 και περί ώρα 08:00 στάθμευσε το αυτοκίνητο της στην θαλάσσια περιοχή της Χλώρακας και όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι η μία πόρτα του οχήματος της ήταν ανοιχτή, ενώ είχε κλαπεί από το όχημα της η πιστωτική της κάρτα και μικρό χρηματικό ποσό.

Στην συνέχεια διαπίστωσε ότι η πιστωτική της κάρτα είχε χρησιμοποιηθεί σε τρία διαφορετικά καταστήματα για διάφορα μικροποσά.

Όπως είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 14 και 16 ετών, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και την Τετάρτη εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν.

Ανακρινόμενοι οι δύο νεαροί ομολόγησαν ενοχή και λόγω ηλικίας κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι με σκοπό να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Εντόπισαν χρυσαφικά και μεγάλο χρηματικό ποσό στις οικίες τους - Τι είπαν για τις κατηγορίες

• «Χρυσός Σεπτέμβρης» - Παιδικός καρκίνος: Πόσα νέα περιστατικά καταγράφονται ετησίως στην Κύπρο και πόσα επιβιώνουν

• Ταξίδια: Ποιους προορισμούς επέλεξαν περισσότερο το καλοκαίρι – Η μικρή πτώση στα οργανωμένα και ο λόγος

• «United by Pride»: Για τρίτη χρονιά στέλνει μήνυμα ειρήνης και επανένωσης - «Υπάρχει τρόπος να προχωρήσουμε μπροστά μαζί»

• Καιρός: Νεφώσεις και ισχυροί άνεμοι στο μενού – Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία

• Άντρη Καραντώνη: Γιορτάζει 9 χρόνια γάμου με τον Νεοκλή Σκουρουμούνη - Οι φωτογραφίες και η τρυφερή ανάρτηση



Καταγγέλει την Τουρκία στον ΟΗΕ η Κύπρος για πτήσεις drones και στρατιωτικές ασκήσεις στο νησί

Καταγγέλει την Τουρκία στον ΟΗΕ η Κύπρος για πτήσεις drones και στρατιωτικές ασκήσεις στο νησί

Οι πολυάριθμες στρατιωτικές παραβιάσεις από τις δυνάμεις κατοχής της Τουρκίας έχουν στόχο να δημιουργήσουν νέα τετελεσμένα και να υπονομεύσουν τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων, αναφέρει σε επιστολή της προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη, πρέσβης Μαρία Μιχαήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top