Συγκινεί η Γεωργία που βρίσκεται σε τροχοκάθισμα εδώ και 36 χρόνια: «Μου έκοψαν το επίδομα - Έμαθα μόνη μου να αγωνίζομαι»

Συγκινεί η Γεωργία που βρίσκεται σε τροχοκάθισμα εδώ και 36 χρόνια: «Μου έκοψαν το επίδομα - Έμαθα μόνη μου να αγωνίζομαι»

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προέβη η Γεωργία Γαβριηλίδου η οποία βρίσκεται καθηλωμένη εδώ και 36 χρόνια σε τροχοκάθισμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην ανάρτηση της, οι υπηρεσίες του κράτους δεν της παρέχουν πλέον επίδομα διότι ο πατέρας της, της μεταβίβασε το σπίτι τους.

Παράλληλα αναφέρει μεταξύ αλλων, «έμαθα να αγωνίζομαι μόνη μου να κάνω γυμναστική μόνη μου με το βοηθό μου με βοηθά να πάω στην θάλασσα να βγαίνω έξω παίζουμε μπάσκετ με τροχοκαθισμα».

Δείτε την ανάρτηση:

Είμαι η Γεωργία είμαι πάνω στο τροχοκαθισμα 36 Χρόνια τώρα που παλεύω με την αναπηρία μου έμαθα μόνη μου να αγωνίζομαι μου έκοψαν το επίδομα γιατί μου έγραψε το σπίτι ο παπάς μου αλλά έμαθα να αγωνίζομαι μόνη μου να κάνω γυμναστική μόνη μου με το βοηθό μου με βοηθά να πάω στην θάλασσα να βγαίνω έξω παίζουμε μπάσκετ με τροχοκαθισμα και θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ ασχέτως κάποιοι δεν θέλουν ομάδα μπάσκετ με τροχοκαθισμα αλλά εμείς συνεχίσουμε να παίζουμε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE