Πιάστηκε πάνω σε ποδήλατο «φτιαγμένος» με διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 46χρονο

Πιάστηκε πάνω σε ποδήλατο «φτιαγμένος» με διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 46χρονο

Στην σύλληψη 46χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το βράδυ της Δευτέρας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, τη Δευτέρα, γύρω στις 22:20, μέλη της Τροχαίας Πάφου στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Γεροσκήπου ανέκοψαν ποδηλάτη για έλεγχο. 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 46χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν κατόπιν έρευνας διαρρηκτικά εργαλεία. Επίσης, σε έλεγχο ναρκοτέστ έφερε θετική ένδειξη, πρόσθεσε.

Περαιτέρω, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου εναντίον του 46χρονου εκκρεμούσαν και άλλα εντάλματα σύλληψης για μη παρουσίαση του σε εκδικαζόμενες υποθέσεις του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Ο άντρας συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE