ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Τσάκωσαν» πρόσωπα να εργάζονται παράνομα - Συνελήφθη 23χρονος

«Τσάκωσαν» πρόσωπα να εργάζονται παράνομα - Συνελήφθη 23χρονος

Συνέχεια στις συντονισμένες δράσεις για πάταξη της παράνομης εργοδότησης, της παράνομης απασχόλησης και της αδήλωτης εργασίας, έδωσαν μέλη της Αστυνομίας, μαζί με λειτουργούς του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε επιχείρηση ελέγχων, που πραγματοποιήθηκε το πρωί σήμερα, σε υπό ανοικοδόμηση κτίριο, στην επαρχία Πάφου, ελέγχθηκαν συνολικά 47 πρόσωπα, με συνολικά 10 εργοδότες. Ειδοποιήσεις διαπίστωσης παραβάσεων αδήλωτης εργασίας, επιδόθηκαν σε δύο εργοδότες, καθώς και σε ένα αυτοεργοδοτούμενο πρόσωπο, ενώ συνελήφθηκε ένα πρόσωπο, υπήκοος τρίτης χώρας, για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης.

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας συγκεκριμένα, άντρας ηλικίας 23 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε να εργάζεται παράνομα στο υπό ανοικοδόμηση κτίριο. Ο 23χρονος, ο οποίος διαμένει νόμιμα στη Δημοκρατία, εργαζόταν στο υποστατικό, χωρίς να κατέχει άδεια από την αρμόδια Αρχή. Εργοδότης του όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, είναι άντρας ηλικίας 32 ετών. Εναντίον του 32χρονου διερευνάται υπόθεση παράνομης εργοδότησης.

Στην επιχείρηση ελέγχων, μετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ Πάφου, σε συνεργασία με επιθεωρητές της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Έρχεται νέα μείωση επιτοκίων από την ΕΚΤ - Η «άρνηση» των τραπεζών και το 1 δις σε κέρδη

• Θετικά νέα για καύσιμα: Το ποσό της μείωσης και ο τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα – Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια – Πίνακες

• Διερευνούν και υπόθεση ναρκωτικών στη στέγη ηλικιωμένων στη Λάρνακα - Τέσσερα παιδιά μετακινήθηκαν ήδη

• Υπόθεση Αββακούμ: Διευκρινίζει εμπειρογνώμονας για τα βίντεο των μοναχών

• Θλίψη στην Εθνική Φρουρά: Πέθανε ο Ανθυπασπιστής Χριστόφορος Χριστοφόρου – Η παράκληση της οικογένειας

• Συγκλονιστική μαρτυρία στη Στέγη Ηλικιωμένων στη Λάρνακα: «Κλέβουν, σπάζουν πράγματα, εξευτελίζουν» - Βίντεο



Το ταξίδι προπαγάνδας του Τατάρ στο Λονδίνο - Η «αναγνώριση» και η αντίδραση της Λευκωσίας με delay

Το ταξίδι προπαγάνδας του Τατάρ στο Λονδίνο - Η «αναγνώριση» και η αντίδραση της Λευκωσίας με delay

Το «όραμα» του για λύση δύο κρατών ξεδίπλωσε ο Ερσίν Τατάρ, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος σε εκπομπή του GB News με τον παρουσιαστή Martin Daubney να τον αποκαλεί «Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top