ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σταθερές κάμερες: Τοποθετήθηκαν οι τελευταίες τρεις – Αναμένεται η μετακίνηση δύο συσκευών από Λευκωσία στη Λεμεσό - Φωτογραφίες

Σταθερές κάμερες: Τοποθετήθηκαν οι τελευταίες τρεις – Αναμένεται η μετακίνηση δύο συσκευών από Λευκωσία στη Λεμεσό - Φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης στη Λεμεσό των τριών τελευταίων σταθερών καμερών από τις 90 στο σύνολο του Συστήματος Φωτοεπισήμανσης.

Η εγκατάστασή τους έχει γίνει στη συμβολή της οδού Αγίας Φυλάξεως με την οδό Σπύρου Κυπριανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όταν διευθετηθούν τεχνικά προβλήματα, περιλαμβανομένου και της παροχής ηλεκτρισμού, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας τους από την Αστυνομία.

Παράλληλα, αναμένεται εντός Αυγούστου από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών η αξιολόγηση του τελικού κόστους για μετακίνηση δύο συσκευών από τη Λευκωσία στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας είχε λάβει απόφαση για την αφαίρεση δυο καμερών από δύο σημεία στη Λευκωσία, για να εγκατασταθούν στη διασταύρωση όπου σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το τετραπλό θανατηφόρο στα Κάτω Πολεμίδια. Πρόκειται για τη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, στον δρόμο Λεμεσού Πλατρών, όπου βρίσκεται η συμβολή με την οδό Αγίας Αναστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να αφαιρεθεί μία κάμερα από τη Λεωφόρου Μακαρίου και μία από τη συμβολή της Λεωφόρου Στροβόλου με την οδό Μαχαιρά.

Δείτε φωτογραφίες από τις νέες κάμερες στη Λεμεσό

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απελπισμένη μάνα με ανήλικο κινδυνεύει να μείνει άστεγη: «Κύριε Πρόεδρε για κοντέψετε να δείτε την κατάντια μας»

• Καταγγελία πολίτη στη Λάρνακα: Κινδύνεψε να πέσει σε υπόνομο - «Γλίτωσα τελευταία στιγμή» - Η απάντηση του Δημάρχου

• Αντιδράσεις για πινακίδα στους Κυπριακούς δρόμους: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί οικογένεια , φυσιολογικά πράγματα» - Φωτογραφία

• Αυτή είναι η επαρχία με τη χειρότερη ποιότητα αέρα στην Κύπρο – Οι λόγοι που επηρεάζουν – Τι συμβαίνει στο εξωτερικό – Ειδικός στο «T»  

• Έλλειψη οδηγών: Ο λόγος που δεν υπάρχει ενδιαφέρον - Απαντά στο «Τ» ο Υπουργός Μεταφορών

• Ελπιδα Ιακωβίδου: Έτσι γνωριστήκαμε με τον Τζώνη Καλημέρη - Όσα αποκάλυψε



Αναφορές ΠτΔ για τον κώδικα δεοντολογίας - «Πρωταρχικό μέλημα η διαφύλαξη των αρχών του»

Αναφορές ΠτΔ για τον κώδικα δεοντολογίας - «Πρωταρχικό μέλημα η διαφύλαξη των αρχών του»

Στην εφαρμογή του κώδικα δεοντολογίας της Κυβέρνησης αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top