Ανήλικος πήγε «φορτωμένος» με καπνογόνα και πυροτεχνήματα πριν το Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός Πειραιώς - Φόρεσε χειροπέδες

Ανήλικος πήγε «φορτωμένος» με καπνογόνα και πυροτεχνήματα πριν το Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός Πειραιώς - Φόρεσε χειροπέδες

Συνολικά 68 καπνογόνα και πυροτεχνήματα, εντόπισε χθες η Αστυνομία, στην κατοχή 16χρονου, πριν από τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Άρης Λεμεσού – Ολυμπιακός Πειραιώς, που διεξήχθη στη Λεμεσό.

Ο 16χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, της μεταφοράς επικίνδυνου αντικειμένου σε αθλητικό χώρο και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στα Γήπεδα.

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE