Βαριές ποινές στους ένοχους για τον φόνο του Χαλίλ Φαλγιαλί

Βαριές ποινές στους ένοχους για τον φόνο του Χαλίλ Φαλγιαλί

Βαριές ποινές που κυμαίνονται από 20 χρόνια μέχρι ισόβια, επέβαλε σήμερα το «κακουργιοδικείο» στους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Τ/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φαλγιαλί και του οδηγού του, αφού χθες τους έκρινε ένοχους.

Η δολοφονία του Χαλίλ Φάλγιαλι και του οδηγού του, Μουράτ Ντεμιρτάς, διαπράχθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο.  

Οι τρεις κατηγορούμενοι, Ομέρ Τουντς, Βεϊσέλ Σαρέ και Μούσα Τσιτσέκ, κρίθηκαν ένοχοι και για τις 17 κατηγορίες που αντιμετώπιζαν. Ο Ομέρ Τουντς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ο Βεϊσέλ Σαρέ σε 35 χρόνια και ο Μούσα Τσιτσέκ σε 20 χρόνια φυλάκιση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.

BEST OF TOTHEMAONLINE