Αύξηση επιβατικής κίνησης στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου

Αύξηση επιβατικής κίνησης στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου

Αυξήθηκε η επιβατική κίνηση στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2024, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η διαχειρίστρια εταιρεία. 

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Γκιουντέμ Κίμπρις» γράφει ότι η αύξηση στον αριθμό των επιβατών άγγιξε το 25,88% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, ενώ ο αριθμός των αεροσκαφών σημείωσε αύξηση 15,52%. Συγκεκριμένα, ενώ το 2023 εξυπηρετήθηκαν 14.467 αεροσκάφη και 2.071.874 επιβάτες, το 2024 οι αριθμοί αυτοί ανήλθαν σε 16.713 αεροσκάφη και 2.608.007 επιβάτες αντίστοιχα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Ιούλιος, όπου καταγράφηκαν 426.060 επιβάτες σε σχέση με 367.393 τον Ιούλιο του 2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE