Ελεύθερος με εγγύηση ο πρόεδρος της τ/κ «ένωσης εργολάβων οικοδομών»

Ελεύθερος με εγγύηση ο πρόεδρος της τ/κ «ένωσης εργολάβων οικοδομών»

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε από το «δικαστήριο», ο πρόεδρος της τ/κ «ένωσης εργολάβων οικοδομών», Τζαφέρ Γκιούρτζαφερ.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και όσα γράφει η «Γενί Ντουζέν», ο κ. Γκιούρτζαφερ αντιμετωπίζει κατηγορίες για «εκβιασμό, έκδοση πλαστών εγγράφων, υποκίνηση για έκδοση πλαστών εγγράφων και άλλες παράνομες δραστηριότητες». 

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο εκπρόσωπος της «αστυνομίας» κατέθεσε ότι ο κ. Γκιούρτζαφερ φέρεται να δωροδοκήθηκε με 135.800 ευρώ για να επισπεύσει την έκδοση «αδειών εργασίας» για ξένους εργάτες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο ο Ζελένσκι - Το μήνυμα του για την Προεδρία ΕΕ

Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο ο Ζελένσκι - Το μήνυμα του για την Προεδρία ΕΕ

Το μήνυμα ότι η στήριξη προς την Ουκρανία θα αποτελεί βασική πολιτική προτεραιότητα και κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας, έστειλε στον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE