Πυρά Αβέρωφ: «Στήριξα ΠτΔ για τριμερή - Προειδοποίησα ...πέσαμε στην παγίδα τους»

Πυρά Αβέρωφ: «Στήριξα ΠτΔ για τριμερή - Προειδοποίησα ...πέσαμε στην παγίδα τους»

«Πέσαμε στην παγίδα τους», αναφέρει ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε ανάρτηση του στην διαδικτυακή πλατφόρμα «Χ».

Την επικοινωνιακή διαχείριση της πρόσκλησης-βολιδοσκόπησης του ΓΓ ΗΕ για τριμερή συνάντηση, από την πλευρά της Κυπριακής Δημοκρατίας σχολίασε ο Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ναι μεν στήριξε την θετική ανταπόκριση Νίκου Χριστοδουλίδη, ωστόσο όπως εξηγεί η κυβέρνηση έπεσε στην παγίδα εκθέτοντας την Κύπρο στην Διεθνή Κοινότητα.

Συγκεκριμένα ο κ.Νεοφύτου ανέφερε: «Στήριξα τη θετική ανταπόκριση του ΠτΔ στην πρόσκληση (βολιδοσκόπηση) του ΓΓ. Προειδοποίησα να μην εμπλακούμε στο παιγνίδι του Τατάρ «πάω, δεν πάω», «Πήρα πρόσκληση, δεν πήρα πρόσκληση». Δυστυχώς πριν αλέκτωρ φωνήσαι, πέσαμε στην παγίδα τους και μάλιστα με τρόπο που μας εκθέτει στη Διεθνή Κοινότητα. Προσοχή: Τα τρικ της επικοινωνίας για εσωτερική κατανάλωση βλάπτουν την εθνική υπόθεση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE