Ένοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ στην Πάτρα - Συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε καφέ ο δράστης

Ένοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ στην Πάτρα - Συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε καφέ ο δράστης

Έφοδο στα ΕΛΤΑ Βραχνεΐκων της Πάτρας το πρωί της Δευτέρας έκανε ένα άτομο που κρατούσε όπλο και μαχαίρι!

Ο δράστης εισέβαλε στο κτίριο και άρπαξε χρηματικό ποσό απειλώντας τους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητο για τον εντοπισμό του δράστη της ένοπλης ληστείας.

Τελικά εντοπίστηκε από άνδρες της ΟΠΚΕ την ώρα που αγόραζε καφέ από κατάστημα στην περιοχή της Λεύκας Πατρών!

Πρόκειται για Έλληνα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και χρηματικό ποσό.

Ο δράστης φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις τοπικές Αρχές.

Πηγή: thebest

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE