«Δεν έλαβαν πρόσκληση από τον ΓΓ ΟΗΕ για τριμερή οι ηγέτες»

«Δεν έλαβαν πρόσκληση από τον ΓΓ ΟΗΕ για τριμερή οι ηγέτες»

Την πληροφορία ότι "οι δύο ηγέτες δεν έλαβαν πρόσκληση από τον Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ του ΟΗΕ για μια τριμερή συνάντηση, μέχρι το βράδυ της Κυριακής", μετέφερε το απόγευμα της Κυριακής ο βοηθός εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Φαρχάν Αζίζ Χακ στο τουρκοκυπριακό κανάλι «KanalT».

Σύμφωνα με το τουρκοκυπριακό κανάλι «KanalT», το βράδυ της Κυριακής, ο κ. Χακ δήλωσε ότι «δεν έχει απευθυνθεί καμία πρόσκληση στους ηγέτες μέχρι τις 1900».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του τ/κ καναλιού, το KanalT επικοινώνησε με τον ΟΗΕ και έλαβε διευκρινίσεις για το ζήτημα της τριμερούς. 

Από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ο κ. Χακ διευκρίνισε ότι οι δύο ηγέτες δεν έλαβαν επίσημη πρόσκληση για την τριμερή διάσκεψη. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE