Νέα τραγωδία - «Έσβησε» στο Μακάρειο 7χρονο κοριτσάκι

Νέα τραγωδία - «Έσβησε» στο Μακάρειο 7χρονο κοριτσάκι

Κατέληξε στο Μακάρειο Νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι το οποίο είχε μεταφερθεί χθες το απόγευμα μετά από περιστατικό πνιγμού σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση «συγκεκριμένα χθές 4/8/24 το μεσημέρι το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά όπου διέμενε μαζί με τους γονείς της και αφού ανασύρθηκε από παρευρισκόμενους στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επανήλθε.

Στην συνέχεια το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία όπου κατά την μεταφορά της παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να τοποθετηθεί στον αναπνευστήρα.

Δυστυχώς η ώρα 02:10 το κοριτσάκι απεβίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοοκομείου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το κοριτσάκι αναίσθητο στην πισίνα του ξενοδοχείου διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE