Φορτωμένο με ντεπόζιτα με καύσιμα από τα κατεχόμενα εντοπίστηκε όχημα - Έμπλεξε ο οδηγός

Φορτωμένο με ντεπόζιτα με καύσιμα από τα κατεχόμενα εντοπίστηκε όχημα - Έμπλεξε ο οδηγός

Σε κατάσχεση εμπορικού οχήματος και 4.500 λίτρων καυσίμου (πετρελαίου) με προέλευση τις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, προχώρησαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων στις 26 Ιουλίου με τον οδηγό του οχήματος εν τέλει να πληρώνει συνολικό ποσό ύψους €19.000 στο πλαίσιο εξώδικου συμβιβασμού.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, μετά από έλεγχο στο φορτηγό όχημα, που ανακόπηκε από περιπολία και σχετική παρακολούθηση μελών της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν στο χώρο φόρτωσης 4 ντεπόζιτα και 2 παγούρια που περιείχαν καύσιμο (πετρέλαιο) συνολικής ποσότητας 4.500 λίτρων, τα οποία ο οδηγός παραδέχθηκε ότι μετέφερε από τις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το φορτηγό όχημα και το περιεχόμενο του κατασχέθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ ο οδηγός του συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα.

Αργότερα, και αφού έγινε αποδεκτό το αίτημα του για εξώδικο συμβιβασμό της υπόθεσης, με την καταβολή ποσού ύψους €18.000 αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το όχημα του αποδόθηκε με την καταβολή ποσού ύψους €1.000. Τα καύσιμα παραδόθηκαν σε αδειούχο εταιρεία ανακυκλωτή για την καταστροφή τους.    

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE