Έκανε τα εύκολα-δύσκολα ο ΑΠΟΕΛ, αλλά έκλεισε θέση στον επόμενο γύρο και κλείδωσε... ομίλους!

Έκανε τα εύκολα-δύσκολα ο ΑΠΟΕΛ, αλλά έκλεισε θέση στον επόμενο γύρο και κλείδωσε... ομίλους!

Έκανε τα εύκολα-δύσκολα ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πέτροκουμπ στη Μολδαβία, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ από το... πουθενά, αλλά η γκολάρα του Μαρκίνιος στο 65΄ αποκατέστησε την τάξη και με το 1-1, η Κυπριακή ομάδα προκρίθηκε στον Γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ!


Στον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 1-0 και καλούνται να πετύχουν ακόμημια νίκη για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης και παράλληλα να κλειδώσουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE