Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον δράστη - Το μυστήριο με τον δεύτερο τραυματία

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον δράστη - Το μυστήριο με τον δεύτερο τραυματία

Με τραύματα από μαχαίρι, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 33χρονος. Η Αστυνομία αναζητεί τον δράστη καθώς και δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να τραυματίστηκε και να εγκατέλειψε τη σκηνή.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 4:10 λήφθηκε πληροφορία ότι ένα πρόσωπο βρισκόταν τραυματισμένο στην οδό Αγίου Ανδρέου. Στη σκηνή μετέβηκαν περίπολα και μέλη του ΤΑΕ, ΟΥΛΑΕ και ΟΠΕ, όπου εντοπίστηκε ένας 33χρονος τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στο Νοσοκομείο 33χρονος: Τον βρήκαν μαχαιρωμένο στην πλάτη - Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία

Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, ο 33χρονος φέρει δυο τραύματα στη ράχη, από αιχμηρό αντικείμενο και κρατείται για νοσηλεία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τον 33χρονο φέρεται να τραυμάτισε άγνωστο πρόσωπο αφρικανικής καταγωγής, ύψους περίπου 1,85, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαλλιά, ηλικίας περίπου 30 χρόνων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα ακόμη πρόσωπο τραυματίστηκε κατά το περιστατικό και εγκατέλειψε τη σκηνή πριν την άφιξη της Αστυνομίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για εντοπισμό του δράστη αλλά και του δεύτερου προσώπου που φέρεται να τραυματίστηκε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE