Στο Νοσοκομείο 33χρονος: Τον βρήκαν μαχαιρωμένο στην πλάτη - Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία

Στο Νοσοκομείο 33χρονος: Τον βρήκαν μαχαιρωμένο στην πλάτη - Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό μετά από τραυματισμό 33χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση για τραυματισμένο πρόσωπο στην περιοχή Αγίου Ανδρέου στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 33χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκύπτουν  εύλογες υπόνοιες για δεύτερο τραυματισμένο πρόσωπο. Επιπλέον, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές ορειβατικές τραγωδίες των τελευταίων ετών, τέσσερις άνθρωποι που μοιράζονταν την αγάπη για το βουνό και τη φύση έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη, όταν χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε σε δύσβατο σημείο της Φωκίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE