«Πατάει σε δύο βάρκες» ο Νικόλας – Κρατά την εξουσία, αποστασιοποιείται από την Κυβέρνηση και κοιτάει δεξιά
Η συνέντευξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» δεν ήταν απλώς μια κριτική τοποθέτηση για κυβερνητικές αστοχίες.

Το βίντεο φαίνεται να πρωταγωνιστεί δύο τουρίστες, οι οποίοι συνευρέθηκαν ερωτικά στο Κούριο και ανάρτησαν το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου σε διάφορες πλατφόρμες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να τους ψάχνει το Τμήμα Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με την Αστυνομία.
Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ο Διευθυντής του Τμήματος Αρχαιοτήτων Γιώργος Γεωργίου ανέφερε ότι «πρόκειται καταφανώς για μια ανόητη πράξη. Όχι απλώς το τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι αλλά το ότι επέλεξαν να το αναρτήσουν, ενδεχομένως και για οικονομικό όφελος. Μια ανόητη πράξη που προσβάλει τον αρχαιολογικό χώρο, δεν χρειάζεται πολλή συζήτηση. Είναι αυτονόητο».
Όπως σημείωσε, «έστειλα επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, ζητώντας συνδρομή να εξετάσουμε τις δυνατότητες για να ασκήσουμε ποινική δίωξη εναντίον των ανθρώπων που ευθύνονται».
«Ευελπιστώ ότι με τεχνικούς τρόπους μπορούμε να διαπιστώσουμε ενδεχομένως τη μέρα, την ώρα. Αυτά θα μας βοηθήσουν και στις έρευνες και στο τι χρειάζεται να πράξουμε», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




