Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Χειροπέδες σε δύο εργαζόμενους – Κρατήθηκαν προληπτικά για νοσηλεία δύο παιδάκια

Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Χειροπέδες σε δύο εργαζόμενους – Κρατήθηκαν προληπτικά για νοσηλεία δύο παιδάκια

Η Αστυνομία συνέλαβε δυο εργαζόμενους στο ξενοδοχείο όπου προκλήθηκε αναστάτωση μετά την χλωρίωση του νερού της πισίνας λόγω εργασιών που διεξάγονταν, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας, στην Γεροσκήπου.

Πρόκειται για δύο εργαζομένους ηλικίας 28 και 57 χρονών αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι, ενώ εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, τοποθετούσαν χημικά για σκοπούς συντήρησης της πισίνας, φαίνεται πως προκλήθηκαν αναθυμιάσεις. Επισκέφθηκαν το νοσοκομείο 26 πρόσωπα, 12 ενήλικες και 14 ανήλικοι. Δύο παιδιά, αγοράκια ηλικίας 8 και 9 χρονών θα κρατηθούν προληπτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE