Μύκονος: Δυο λουόμενοι τραυματίστηκαν από τα κύματα που δημιούργησε πλοίο – Συνελήφθη ο πλοίαρχος

Μύκονος: Δυο λουόμενοι τραυματίστηκαν από τα κύματα που δημιούργησε πλοίο – Συνελήφθη ο πλοίαρχος

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7) στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο από επιβατηγό πλοίο, το οποίο σήκωσε κύματα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό λουόμενων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου για την πρόκληση υψηλού κυματισμού στην πολυσύχναστη παραλία “ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ” από το επιβατηγό – οχηματαγωγό (Ε/Γ – Ο/Γ) πλοίο “FAST FERRIES ANDROS” Ν.Π. 11124 με αποτέλεσμα τον τραυματισμό λουόμενων και την πρόκληση υλικών ζημιών.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής όπου κατόπιν αυτοψίας στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκαν δύο (02) λουόμενοι, ενώ παρασύρθηκαν στη θάλασσα ξαπλώστρες και προσωπικά αντικείμενα.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, στελέχη του Λιμεναρχείου Ραφήνας προέβησαν στη σύλληψη του πλοιάρχου του “FAST FERRIES ANDROS” για παράβαση των άρθρων 291 παρ. 3 “Επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών” και 314 “Σωματική βλάβη από αμέλεια” του Π.Κ. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE