Επιτέθηκαν με ρόπαλα σε ανήλικους στην Χαλκίδα και τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Επιτέθηκαν με ρόπαλα σε ανήλικους στην Χαλκίδα και τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο, σημειώθηκε στις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής 19/7 στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα εκ των οποίων τα δύο ανήλικα.

Πρόκειται για δύο 15χρονους και έναν 20χρονο, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από την Ενορία Πέτρου και Παύλου. Τότε περίπου 10 άτομα, με χειρουργικές μάσκες και ρόπαλα τους προσέγγισαν και τους επιτέθηκαν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο ένας από τους δύο 15χρονους πήγε μόνος του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες , ενώ ο 20χρονος που ήταν μαζί με τους δύο ανήλικους δεν εντοπίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τη νομοθεσία περί αθλητισμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE