Πίσω από τα σίδερα 24χρονος για ναρκωτικά - Βρήκαν κοκαΐνη και κάνναβη στην κατοχή του - Πόσο θα «κάτσει» μέσα

Πίσω από τα σίδερα 24χρονος για ναρκωτικά - Βρήκαν κοκαΐνη και κάνναβη στην κατοχή του - Πόσο θα «κάτσει» μέσα

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 6 χρόνων άντρα ηλικίας 24 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Ο 24χρονος είχε συλληφθεί στις 27 Δεκεμβρίου, 2023 όταν μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο καταδικασθείς.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, ανευρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κοκαΐνη, βάρους 256 γραμμαρίων περίπου, καθώς και δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων περίπου, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στη συνέχεια στην κατοικία του, εντοπίστηκαν άλλα 38 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και μικρή ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης, βάρους δύο γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE