Υπόθεση Metamax: Υπό κράτηση ο 48χρονος ύποπτος - Εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος

Υπόθεση Metamax: Υπό κράτηση ο 48χρονος ύποπτος - Εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος

Διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη, ως ύποπτος, για την υπόθεση απάτης με την πυραμίδα Metamax.

Εναντίον του 48χρονου είχε εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, μετά από καταγγελίες πολιτών, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πάφο και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Ο 48χρονος φέρεται ως πρόσωπο, που μέσα από παρουσιάσεις έπεισε πολίτες να επενδύσουν στην Metamax, η οποία υποσχόταν μεγάλα και γρήγορα κέρδη.  Ο ύποπτος φέρεται να υποστηρίζει ότι και αυτός έπεσε θύμα και απώλεσε χρήματα επενδύοντας στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση τους προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Για την υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 54χρονος, ενώ εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE